Spletna trgovina
Mabura Naturmanufaktur

Mabura Naturmanufaktur je avstrijski proizvajalec naravnih izdelkov – vse od sirupov, zelišč in začimb, čajev, raznih slanih ter sladkih dobrot in še mnogo več.

Stranka je potrebovala partnerja, ki bi skrbel za vzdrževanje in izvajanje zahtevnejših tehničnih del na spletni trgovini, obenem pa svetoval kako se česa najbolj optimalno lotiti.

Tako smo postali njihov dologoročni partner in skrbimo za njihovo B2C kot tudi B2B spletno trgovino.

Poseben izziv je predstavljajo zmanjšanje uporabljenih vtičnikov, saj je imela spletna trgovina Mabura Naturmanufaktur aktivnih kar 70+ vtičnikov, kar je negativno vplivalo na delovanje spletnega mesta, obenem pa povzročalo veliko težav z združljivostjo (compatibility issues).

Izziva smo se lotili s celotno prenovo, kar je omogočilo, da smo strateško implementirali potrebne funkcionalnosti (v veliki večini) brez uporabe vtičnikov.

Glavna prednost vzpostavljenega sodelovanja je, da ima stranka sedaj partnerja, ki skrbi, da so spremembe na spletni trgovini narejene (predvsem tehnično) pravilno in funkcionalnosti implementirane optimalno.

Velika prednost same prenove pa je nedvomno zmanjšanje uporabljenih vtičnikov na manj kot 30, kar pripomore k hitrejšemu delovanju spletnega mesta in zagotavlja manj težav z združljivostjo.