Spletna trgovina in rezervacijski sistem Kreal Inženiring

Kreal je inženirsko podjetje, ki se osredotoča predvsem na izdelavo fitnesov na prostem, opreme za igrišča, luksuznega pohištva ter na razvijanje svetlobnih rešitev.

Stranka je želela izboljšati strukturo in samo vsebino spletnega mesta. Predvsem se je namreč čutil primanjkljaj predstavitve storitev in preteklih projektov, saj spletno mesto novim obiskovalcem, ki podjetja še ne poznajo ni dalo pravega občutka o tem s čem se ukvarjajo.

Želeli pa so tudi vzpostavitev rezervacijskega sistema, ki bi omogočal rezervacijo oziroma izposojo Krealovih izdelkov.

Največji izziv pri projektu je bil kako jasno predstaviti dejavnost podjetja. 

Izziva smo se lotili tako, da smo dodali podstran “Storitve”, ki vsebuje skrbno premišljeno predstavitev vseh storitev, ki jih Kreal Inženiring ponuja. Dodali smo tudi podstran “Projekti”, ki tekstovno in vizualno nazorno opisuje pretekle projekte in tako daje še jasnejši vpogled v dejavnost podjetja.

Glavna prednost izpeljanega projekta je jasna predstavitev storitev in preteklih projektov.

Istočasno pa je ogromna prednost izpeljanega projekta vzpostavitev rezervacijskega sistema, ki omogoča, da si lahko uporabniki kadarkoli izposodijo Krealove izdelke, ki so na voljo v t.i. izposojevalnici. Slednje je razširilo poslovanje podjetja in že kmalu po implementaciji prispevalo k višjemu zaslužku.